BRASSERIE RED ROVER
Vi på Brasserie Red Rover önskar er alla som vill ha en trevlig utekväll i en av Vasastans vackraste restaurangmiljöer varmt välkomna. Vi erbjuder en meny som inspirerats av våra många resor i Europa, Nord- och Sydamerika. Nedan hittar ni vår meny som förändras i takt med säsongens utbud av läckra råvaror.
Hälsningar Lalla, Lotta och Mathias.
MENY RED ROVER
FÖRRÄTTER
Variation på blomkål, smörstekt King oyster svamp, rotselleri, rökta mandlar. 145:-
Friterad chevré, picklade rödbetor, äppelchutney, rostade macadamianötter och rosmarinhonung. 125:-
Jordärtskockssoppa, färska räkor och smörstekt surdegsbröd. 110:-
Carpaccio på lenrimmad lax, tomat, gurka, ingefära och citrusaioli. 135:-
Sotad tonfisk, chili, mango, sojamajonnäs och sjögrässallad. 185:-
Tartar på oxfilé ,bakad äggula, syltad citron, forellrom, ruccola, parmesankräm och angelfries. 205:-
VARMRÄTTER
Red Rovers bouillabaisse, aioli, smörstekt surdegsbröd. 225:-
Smörstekt uerfilé, rimmad gurka, brynt smör samt rostad jordärtskockspuré. 320:-
Rimmad torskrygg, vitvinssås smaksatt med Pernod, färska räkor, forellrom och potatispuré. 355:-
Svamprisotto, rostade tomater, , friterad svartkål och parmesan. 235:-
Bakad Ibericosida, syltade tomater, rödlöksmarmelad, senapssås med äpple och potatispuré. 205:-
Vitlöksmarinerad lammrostbiff, apelsin, fånkål, romanesco och potatisgratäng. 245:-
Grillad oxfilé, tryffelslaw, rostad vitlökssky och potatisfondant. 345:-
DESSERTER
Äppelterrin, mandelkaka, salt kolakaramell, kanel och kardemummaglass. 115:-
Hallon och Philadelphiaparfait, lakrits, passionsfruktscurd, smuldeg och salt maräng. 120:-
Chokladbrownie med bärkompott, rostad vit choklad och skogsbärsglass. 130:-
Limesorbet med syltade kumquats och Pisco. 95:-
Tryffel. 35:-
Veckans ostar, 3 eller 5 bitar, fikonmarmelad och fröknäcke. 125:-/175:-