BRASSERIE RED ROVER

Vi på Brasserie Red Rover önskar er alla som vill ha en trevlig utekväll i en av Vasastans vackraste restaurangmiljöer varmt välkomna. Vi erbjuder en meny som inspirerats av våra många resor i Europa, Nord- och Sydamerika. Nedan hittar ni vår meny som förändras i takt med säsongens utbud av läckra råvaror. 
Hälsningar Lalla, Lotta och Mathias.

MENY RED ROVER

FÖRRÄTTER

Variation på blomkål, smörstekt King oyster svamp, rotselleri, rökta mandlar.   145:-

Friterad chevré, picklade rödbetor, äppelchutney, rostade macadamianötter och rosmarinhonung.   125:-

Jordärtskockssoppa, färska räkor och smörstekt surdegsbröd.   110:-

Carpaccio på lenrimmad lax, tomat, gurka, ingefära och citrusaioli.   135:-

Sotad tonfisk, chili, mango, sojamajonnäs och sjögrässallad.    185:-

Tartar på oxfilé ,bakad äggula, syltad citron, forellrom, ruccola, parmesankräm och angelfries.    205:-

VARMRÄTTER

Red Rovers bouillabaisse, aioli, smörstekt surdegsbröd.    225:-

Smörstekt uerfilé, rimmad gurka, brynt smör samt rostad jordärtskockspuré.    320:-

Rimmad torskrygg, vitvinssås smaksatt med Pernod, färska räkor, forellrom och potatispuré.    355:-

Svamprisotto, rostade tomater, , friterad svartkål och parmesan.    235:-

Bakad Ibericosida, syltade tomater, rödlöksmarmelad, senapssås med äpple och potatispuré.    205:-

Vitlöksmarinerad lammrostbiff, apelsin, fånkål, romanesco och potatisgratäng.    245:-

Grillad oxfilé, tryffelslaw, rostad vitlökssky och potatisfondant.    345:-

DESSERTER

Äppelterrin, mandelkaka, salt kolakaramell, kanel och kardemummaglass.    115:-

Hallon och Philadelphiaparfait, lakrits, passionsfruktscurd, smuldeg och salt maräng.    120:-

Chokladbrownie med bärkompott, rostad vit choklad och skogsbärsglass.    130:-

Limesorbet med syltade kumquats och Pisco.    95:-

Tryffel.    35:-

Veckans ostar, 3 eller 5 bitar, fikonmarmelad och fröknäcke.   125:-/175:-

Scroll to Top